Ved hjælp af profilvalsning, rørbearbejdning eller bukning af rør samt professionelt bukkeværktøj kan jeg producere et udstødningsrør, der matcher hver eneste af dine behov

Det virker ej hver gang lige simpelt at anskaffe sig de bedste udstødningsrør, specielt når du har behov for et specialfremstillet udstødningsrør, der helst bør have et pænt finish.

Efterhånden findes der et par værksteder, der arbejder med at fremstille udstødningsrør + tilbyde rørbearbejdning - http://www.pipetek.dk/pipetek/roerbearbejdning.htm, /bukning af rør , http://www.pipetek.dk/pipetek/, med bukkeværktøj , http://www.pipetek.dk/pipetek/bukkevaerktoej.htm, og profilvalsning samt endda tegne dem, så de så godt som muligt opfylder dine ønsker. Dog virker det rent ud sagt bedre at finde firmaer, der er i stand til at tilbyde profilvalsning, bukning af rør + anden rørbearbejdning på bukkeværktøj, dersom dette garanterer et betydeligt pænere finish.

Ej bare til en lavere pris men tilmed finere, pga. at de får et flottere udseende, bliver udstødningsrør, som bliver lavet vha. bukning af rør og anden rørbearbejdning på bukkeværktøj samt profilvalsning. Sammenlignet med et udstødningsrør fremstillet vha. svejsning bør et udstødningsrør fremstillet vha. profilvalsning, bukning af rør og anden rørbearbejdning på bukkeværktøj derudover have en lavere vægt, og det bliver også nemmere at rense.

Denne virksomhed har adskillige årtiers kendskab med udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og anden rørbearbejdning ved brug af bukkeværktøj, og virksomheden kan pga. dette levere udstødningsrør til ethvert industri, såvel som i alle bearbejdninger og størrelser. Lave perfekte udstødningsrør af kort sagt hvilken som helst form for metal, samt male dine udstødningsrør fuldstændig, som du ønsker det, har vores firma mulighed for, samt vi er derudover utrolig kyndige når det kommer til udstødningsrør, bukning af rør, profilvalsning, bukkeværktøj og anden rørbearbejdning.

Såfremt din virksomhed bestiller et udstødningsrør hos os, fremstiller vi begyndelsesvis en model ifølge en tegning eller computermodel, oftest ved svejsning. Vores værksted fremstiller dit udstødningsrør, der selvfølgelig bliver leveret som aftalt, så snart modellen er blevet bekræftet. Forskellige former for arbejdsredskaber, der kan anvendes til profilvalsning, bukning af rør og anden rørbearbejdning af de nye udstødningsrør, bør vi også tilbyde, samt dersom værkstedet ikke har bukkeværktøj, som passer til rørbearbejdning eller profilvalsning af jeres udstødningsrør, kan vi producere nyt redskab i vores værktøjsafdeling. Et specialfremstillet udstødningsrør plus arbejdsredskaber, som matcher, vil du således ende med vha. vores udstødningsrør, profilvalsning, bukning af rør og anden rørbearbejdning!

Anskaf dine rør til din virksomhed i dag med nem og hurtig fragt