Lige straks er Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense gennemført

Vil du gerne gennemføre en Hf Odense , http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, , Hf fyn eller Fyns hf-kursus?

Måske ved du allerede, hvad du har lyst til at blive. Det kan tænkes, at du håber på at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller måske går du fokus efter en sproglig uddannelse på universitetet.

Uanset hvilke drømme for dit studie, du har, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg blev færdig med skolen. Er du heller ik afklaret?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver mulighed for mere tid til at finde din rette hylde. Der kommer du omkring en masse fag.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du skolen til sommerferien, og kunne du tænke dig at gennemføre en HF på Fyn med tonsvis af valgmuliger at vælge i mellem? Såfremt du tager din hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du selv designe hf-en til nøjagtigt den studieretning, som du drømme om optagelse på! Det var det rigtige for mig.

Som supplement til den almindelige HF med valgfag på A, B og C niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn nemlig linjer så som: Sproglig Hf, politilinjen, Pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er sørme skræddersyede til at gøre dig klar til den pågældende uddannelse.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense adgangskrav

Har du lyst til at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først opfylde en hel masse adgangskrav. Går du ud af 9. klasse til juni, skal dine lærere finde ud af, om du kan tage en HF eksamen. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på din Hf hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det var ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense og gå i mine fodspor