Bliv rustet, hvis du starter med Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus

Er Hf Odense, Fyns hf-kursus (http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus) eller Hf Fyn interessant for nogle af jer

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at læse til. Det er muligt, at du går derimod efter en samfundsfaglig uddannelse på AAU eller KU eller ønsker at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog.

Uanset hvilke studiedrømme, du tumler med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det optimale udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget på studiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, dengang da jeg først startede. Er du heller ik afklaret?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver dig 2 år til at finde din vej. Det giver lige lidt ro på.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du 10. klasse til foråret, og ønsker du at læse på en uddannelse med rigtig mange muligheder at vælge imellem? Læser du din HF i Odense hos Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn, kan du styre den til lige akurat den studieretning, som du vil hen på. Det gjorde jeg.

Ved siden af den almindelige Hf , hvor der er valgfag på A, B og C, tilbyder Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus desuden linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig hf, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Disse er hver især skræddersyet så du kan klæde dig på til det studie du gerne vil ind på.

Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense har adgangskrav

Ønsker du at læse din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en hel række adgangskrav. Afslutter du folkeren til juni, skal underviserne overveje, om du på nuværende tidspunkt kan læse en hf eksamen. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på hf-en hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det måtte jeg faktisk slet ikke så slemt, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så måler dine personlige og faglige kompetencer.

Det er testene værd at starte på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense